Den Lille Glarmester

Om Den lille glarmester

Mit navn er Ejner Olsen, og jeg har arbejdet med glas siden 1980.

I 2014 valgte jeg at starte mit eget firma, og siden har jeg udført alle slags glarmesteropgaver for glade kunder på hele Sjælland.

Enkeltmandsvirksomhed

Den Lille Glarmester er en enkeltmandsvirksomhed, hvilket betyder, at jeg hverken bruger penge på et stort værksted, på markedsføringsbudgetter eller på lønninger til ansatte.
I stedet har jeg masser af tid til mine kunder, der kan forvente et veludført stykke håndværk hver eneste gang, de benytter mig.

Typiske forespørgsler

Jeg løser mange forskelligartede opgaver. Måske skal du have et specialdesignet spejl til dit badeværelse, eller måske er der knuste ruder i dit drivhus? Har du et lille billede, du skal have indrammet eller har du et helt hus, hvis vinduer skal skiftes – ja så ringer du bare.

Jeg er først og fremmest glarmester, men jeg udfører også forfaldende arbejde for mine kunder. Skal du have malet vinduesrammen, skal der lægges fliser i dit drivhus eller skal du have sat en gipsvæg op, ja, så hjælper jeg også gerne med det.

Glade kunder

Mine kunder er glade for mit arbejde, og det er deres anbefalinger, jeg lever af. Når nye kunder ringer mig op, så tilbyder jeg altid et uforpligtende besøg, hvor vi sammen kan se på opgavens omfang. Skal jeg kigge forbi dig, så er det bare at gribe røret – jeg glæder mig til at høre fra dig.

Få et godt tilbud

Luk menu